Hetkinen? NHL:n dynastiajoukkue sai hirvittävää kyytiä – ennätysten kirjat menivät samalla uuteen uskoon!

© Kuva: Getty Images

NHL:ssä viime kaudella debytoinut Vegas Golden Knights teki yöllä Chicago Blackhawksia vastaan komeaa seurahistoriaa. Vuosien 2010, 2013 ja 2015 mestaruuksiensa ansiosta lähimenneisyyden yhdeksi dynastiaksi muovautunut Chicago sai kyytiä hirvittävin 3-8-lukemin.

Nyt tuo kahdeksan maalia on Vegasille ottelukohtaisesti eniten kautta aikain. Joukkue mätti niin ensimmäisen kuin toisenkin kaksikymppisen aikana kolme häkkiä, viimeisessä erässä Blackhawksin reppu soi kahdesti.

Vegas on Tyynenmeren divisioonassa voittonsa turvin nyt kolmantena, syvälle vajonnut Chicago puolestaan keikkuu Keskisessä divisioonassa viimeistä edellisenä.

Kamppailussa ei pelannut suomalaisia.