Eurooppa kutsuu? Toimittajalta kova arvio: Tässä on William Nylanderin uusi osoite, mikäli NHL-sopimusta ei synny

© Kuva: Getty Images

William Nylander siirtyy Eurooppaan, mikäli hän ei saa marraskuun aikana NHL-sopimusta, arvioi sveitsiläissivusto Aargauer Zeitung.

Sivuston toimittajan Marcel Kuchtan mukaan 22-vuotias ruotsalaishyökkääjä saatetaan nähdä jatkossa Sveitsin pääsarjassa NLA:ssa, mikäli hän ei pääse 1. joulukuuta mennessä sopuun Toronto Maple Leafsin kanssa.

Toimittaja perustelee näkemystään sillä, että Williamin isä Michael asuu Sveitsissä. Michael edusti myös omalla urallaan HC Luganoa, Zürich Lionsia sekä Kloten Flyersia. Tästä syystä NLA on sarjana varmasti potentiaalinen vaihtoehto myös hänen pojalleen.

Nylander on neuvottelut jo pitkään Maple Leafsin kanssa, mutta osapuolet eivät ole päässeet yhteisymmärrykseen, koska palkkapyyntö on kanadalaisseuran mielestä liian suuri.