Vaikka Liigassa viime vuosina menestyjäjoukkueeksi tiedetyn JYPin alkukausi on mennyt täysin vihkoon, on jyväskyläläisten arjessa tapahtunut myös positiivisia asioita.

YLE sekä joukkueen nettisivut tiesivät nimittäin viestiä, että joukkue on kasvattanut katsojamääräänsä alkukaudella. Yhdeksän ensimmäisen kotiottelun katsojakeskiarvo korkeampi kuin neljään edelliseen kauteen.

Hyvistä katsojamääristä kiitos kuuluu onnistuneelle kausikorttimyynnille ja erityisesti seisomapaikkakausikorttien onnistuneelle kevätmarkkinoinnille. Lisäksi JYP on saanut naarattua uusia katsojia kotihalliinsa sopivilla kampanjoilla irtolippumyynnissä.

Kampanjointi jatkuu myös vastaisuudessa uusien katsojien haalimiseksi sekä kannattajapohjan laajentamiseksi.

Kaukalossa JYP on ollut kaukana parhaastaan. Hallitseva CHL-mestari lähti Euroopan kentiltä jo aiemmin syksyllä laulukuoroon ja Liigassa se miehittää toiseksi viimeistä sijaa. Kauden 17 sarjaottelussa suoria voittoja on kertynyt tilille vain kolme.

Hurrikaanit pelaavat viikonloppuna ennen maajoukkuetaukoa kaksi peliä. Se punnitsee Lahdessa Pelicansin ja kotonaan Jukurit.

Lähteet: YLE, JYPin kotisivut