Florida Panthers -hyökkääjä Mike Hoffman on äitynyt loppusyksystä valtaviin liekkeihin, ja esimerkiksi ennen viime yötä kanadalainen viiletti jo 13 ottelun pisteputkessa.

Kun hän saalisti Columbus Blue Jacketsia vastaan syöttöpinnan, kasvoi putki jo 14:ään. Hoffmanin tehoilulle ei tunnu löytyvän pysäyttäjää: Mainittu putki on Floridan seurahistoriaa, sillä se on nyt kautta aikain pisin.

NHL Public Relations

@PR_NHL
Mike Hoffman extended the NHL's longest active point streak to 14 GP and established a @FlaPanthers record for the longest such run in franchise history. #NHLStats #FLAvsCBJ

Täksi kaudeksi Panthersiin siirtyneen ykkösketjun laiturin syöttöpiste jäi kuitenkin laihaksi lohduksi Panthersin otettua Columbukselta käkättimeen oikein urakalla. Florida oli avauserän jälkeen 0-2-vierasjohdossa, mutta toisella tauolla tilanne oli tasan 3-3.

Viimeisen kaksikymppisen aikana Blue Jackets teki mitä halusi murskaten pantteripaidat peräti numeroin 7-3.

Joonas Korpisalo torjui Columbusin maalilla voiton. Markus Hännikäinen puolestaan iski ottelun voittomaalin ja toinen Markus, eli Nutivaara saalisti Hoffmanin tavoin syöttöpisteen. Floridan Aleksander Barkov jäi pisteittä hänen tehotilaston painuessa karmeisiin lukemiin -3.