Huhujen mukaan Buffalo Sabresin hyökkääjä Jeff Skinner ei ole solmimassa jatkoa halvalla. Pienikokoinen laitahyökkääjä haluaa seuralta kahdeksan vuoden mittaisen sopimuksen 9-9,5 miljoonan dollarin vuosipalkalla. Kokonaisuudessaan sopimus olisi siis 76 miljoonan dollarin arvoinen.

Skinner siirtyi kesällä Buffaloon Carolina Hurricanesista. Seuravaihdos on tehnyt miehelle hyvää. Kauden 20 ottelussa hän on tehnyt 14 maalia ja antanut seitsemän maalisyöttöä. Uransa parhaalla kaudella hän on tehnyt 63 tehopistettä, joten piste-ennätys on rikkoutumassa, jos Skinner vain pysyy terveenä.

26-vuotias hyökkääjä pelaa sopimuksensa viimeistä kautta. Sopimuksen umpeuduttua hän on vapaa agentti ja luvallinen etsimään itselleen uuden seuran. Skinner on tällä kaudella Buffalon paras maalintekijä, joten hänellä on palkkaneuvotteluissa etulyöntiasema.

Asiasta kertoi alunperin Jeremy White Twitter-tilillään. Hän on buffalolainen radiojuontaja, jonka lähteet ovat aiemminkin pitäneet paikkansa, mitä tulee kaupungin NHL-seuraan.

Jeremy White 🚂 🚂 🚂🚂🚂🚂

@JeremyWGR
Per #SuperSecretSabresTwitterSource
Skinner looking for 8 years @ 9-9.5 million to keep him from going to the market.