Videot: Mikael Granlundin pistetili viimein auki, Wildin haasteet jatkuvat – ”Olimme kauheita”

© Kuva: Getty Images
Ravien vauhtijuhla Mikkelissä: St Michel -ajo! Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!

Minnesota Wildin tähtihyökkääjä Mikael Granlund sai viime yönä vihdoin ja viimein pistetilinsä auki 4-5-jatkoaikatappioon päättyneessä Carolina Hurricanes -mittelössä. Kolme ensimmäistä peliä kiikareilla vetänyt laituri takoi Canesia vastaan tehot 1+1.

Maailmanmestarin tehotilasto jäi täysosumasta ja syöttöpisteestä huolimatta pakkaselle (-1). Granlundin ketjukaveri Mikko Koivu saalisti kamppailussa yhden syöttöpinnan.

– Emme pelaa riittävän hyvin kiekon kanssa. Meidän tarvitsee jakaa hyviä syöttöjä ja pelata hyvää peliä. Aiomme ratkaista tämän, Granlund pyöritteli Wildin Twitter-tilillä.

Peli tuntui etenevän tiukasta tuloksesta huolimatta pitkälti Canesin käsikirjoituksen mukaan. Se hallitsi niin johtoasemassa kuin tappiollakin pelaamisen aloittaen erittäin räväkästi. Esimerkiksi avauserän laukaukset kirjattiin Carolinalle peräti 20-5.

– Olimme kauheita ensimmäisessä erässä, minä mukaan luettuna. Siinä kaikki. Meidän on parannettava ja korjattava tämä, Jason Zucker sadatteli.

Jos on suomalaisen alkukausi ollut vaikea, niin samaa voi sanoa koko Wildista. Se ei ole ottanut vielä yhtään voittoa varsinaisella peliajalla, ja voittoja on tilastoitu vain yhden verran.

Ravien vauhtijuhla Mikkelissä: St Michel -ajo! Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!