Suomalaislupaus iski ensimmäisen maalinsa farmissa – kutsu NHL:ään lähellä?

© Kuva: Ilari Isotalo

Detroit Red Wingsin puolustajalupaus Vili Saarijärvi iski ensimmäisen AHL-maalinsa. Saarijärvi ehti pelata kahden kauden aikana 47 ottelua tehoin 0+13 ilman maalia.

Osuma ei ollut mikään puolustajalle tyypillinen maali. Saarijärvi oli noussut hyökkäyksen kärkeen ja tavoitteli syötöllään joukkuekaverieen toiselta puolelta. Kiekko otti kuitenkin yllättävän pompun ja päätyi onnekkaasti vastustajan maaliin.

Saarijärven varannut Detroit on tällä hetkellä suurissa vaikeuksissa. Joukkue on voittanut ensimmäisistä kahdeksasta ottelustaan vain yhden. Jos joukkue yrittää muuttaa häviävää koostumustaan, Saarijärvelle voi olla aukeamassa paikka isojen valojen alla.

Kuudessa AHL-ottelussa Saarijärvi on tehnyt tehot 1+2.