Toronto Maple Leafsin farmiseuran Toronto Marliesin päävalmentaja Sheldon Keefe tarjosi surkeita suomalaisuutisia keskiviikkona.

Keefe paljasti, että viime viikonloppuna ilmiömisestä torjunnastaan loukkaantunut suomalaisvahti Kasimir Kaskisuo joutuu olemaan pitkään sivussa kaukaloista.

– Emme ole saaneet vielä minkäänlaista viimeistä raporttia tai aikataulua. Tiedämme vain, että se on merkittävä loukkaantuminen ja hän on pitkään sivussa, Keefe sanoi Sportsnetille.

Kaskisuo nousi kauden alussa yllättäen Maple Leafsin maalivahtihierarkiassa kolmanneksi, kun Calvin Pickard ja Curtis McElhinney poimittiin siirtolistalta toisiin NHL-seuroihin.

25-vuotiaan vantaalaisen loukkaantuminen pakottaa Maple Leafsin vaihtokaupoille, koska myös seuran ykkösvahti Fredrik Anderson kärsii parhaillaan pienestä vammasta.

– Meidän täytyy hommata joku maalivahti tänne. Tietenkin Maple Leafsin tilanteen takia maalivahtimme Eamon McAdam on NHL:n puolella ja joudumme tyytymään siihen. Leafsin ja meidän täytyy molempien tehdä jokin liike, Keefe sanoi.