NHL-pomolta suora ilmoitus: Haluaa kaupata hyökkääjän pois – suomalaiset vaarassa!

© Kuva: Getty Images

TSN:n sisäpiiritoimittaja Bob McKenzie paljasti, että Montreal Canadiensin GM Marc Bergevin on ilmoittanut kaikille NHL:n 31 GM:lle, että hän kauppaa hyökkääjäänsä.

Canadiensilla on tällä hetkellä rosterissa jopa 16 hyökkääjää, joten joidenkin heistä täytyy lähteä pois siirtolistan tai vaihtokaupan avulla. Bergevin ei kuitenkaan halua menettää hyökkääjiään ilmaiseksi toiseen seuraan.

– Joku hyökkääjistä saattaa joutua siirtolistalle, mutta silloin he voivat menettää sen ilmaiseksi. Bergevin haluaa ennaltaehkäistä tämän kertomalla kaikille: ”Hei, jos haluat keskustella jostain hyökkääjästä, voit soittaa minulle, McKenzie kertoi.

Canadiensia edustaa suomalaishyökkääjät Jesperi Kotkaniemi, Joel Armia sekä Artturi Lehkonen.

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…