Mitä ihmettä? Liigan maalikuningas ajautunut synkkään tilanteeseen KHL:ssä – heitettiin katsomoon

© Kuva: Juha Tamminen

Sibir Novosibirskin vaikeudet jatkuvat KHL:ssä.

Venäläisjoukkue majailee 21 kierroksen jälkeen itäisen konferenssin viimeisenä, kun tilillä on vain neljä voittoa. Syitä tähän voidaan hakea monesta eri suunnasta, mutta yksi varma asia on, että joukkueen kesän hankinnat eivät ole ainakaan vielä onnistuneet.

Heti alkukaudesta Sibir antoi antoi potkut Julius Junttilalle, joka teki vielä viime kaudella Liigassa tuhoisaa jälkeä. Tämän jälkeen Jukka Peltola oli pitkään sivussa loukkaantumisen vuoksi ja Charles Bertrand ei ole puolestaan saanut konettaan lainkaan käyntiin.

27-vuotias Ranskan maajoukkuehyökkääjä voitti viime kaudella Liigan maalipörssin 32 osumalla, mutta tällä kaudella hän on viimeistellyt vain kaksi maalia. Viimeisimmässä ottelussa Bertrand joutui huonojen tuloksien myötä katsomon puolelle.