Mike Babcock räväytti mielipiteensä tiskiin: tässä on NHL:n paras pelaaja – mukana perustelut

© Kuva: Getty Images

Viime aikoina Pohjois-Amerikassa ollaan käyty kuumaa keskustelua siitä, kuka on NHL:n paras pelaaja.

Monien papereissa ykkösviittaa kantaa Pittsburgh Penguinsin Sidney Crosby, mutta myös Edmonton Oilersin Connor McDavidille löytyy paljon kannatusta. Crosby kertoi aiemmin, että hänen mielestään tämän hetken ykkönen on McDavid.

Nyt puolestaan Toronto Maple Leafsin päävalmentaja Mike Babcock on kertonut oman mielipiteensä.

– Tässä on minun mielipiteeni: eräällä kaverilla (Crosbylla) on kaksi olympiakultaa ja kolme Stanley Cupia, Babcock totesi CBC-kanavalle.

– En usko että hän on luovuttamassa lähiaikoina. Joukkueen menestyminen on loppupeleissä se, mistä sinua mitataan. Jos olet ollut paras pelaaja parhaassa joukkueessa, on se mielestäni aivan eri asia kuin olla paras jossakin heikommassa joukkueessa, päävalmentaja jatkoi.