Megatreidi viritteillä? Lähde: NHL-supertähti ”tyytymätön” tilanteeseensa – merkittävä vaikutus suomalaispeluriin!

© Kuva: Getty Images

Tähtivahti Sergei Bobrovskin sopimus päättyy tähän kauteen, eikä hän ole valmis allekirjoittamaan jatkosopimusta Columbus Blue Jacketsin kanssa.

Bobrovski on aloittanut kautensa vaisusti ja Sportsnetin sisäpiiritoimittajan Elliotte Friedmanin tietojen mukaan 30-vuotias tähti olisi tyytymätön tilanteeseensa.

– Bobrovskin kohdalla on huolia. Hänellä on surkein torjuntaprosentti kaikista hänen minuuttimäärissä olevista maalivahdeista. Hänellä on myös toiseksi huonoin päästettyjen maalien keskiarvo. Hän vain näyttää todella tyytymättömältä, Friedman sanoi.

– Mielestäni, kun olet kokoonpanossa ja käyttäydyt noin, se voi vaikuttaa muuhun joukkueeseen. Bobrovskin täytyy päästä jossain kohtaa omalle tasolleen, ihan vain hänen taloudellisen tulevaisuutensa kannalta, toimittaja jatkoi.

Friedman näkee vaihtokaupan suurena mahdollisuutena.

– Uskon, että Blue Jacketsissä katsotaan tätä asiaa näin: ”Täytyykö meidän jo miettiä vaihtoehtoa, että kauppaisimme hänet pukukopin takia?” Siitä varmasti keskustellaan. Hänellä on siirron estävä pykälä sopimuksessa, mutta huhujen mukaan hän olisi kertonut Blue Jacketsille joukkueet joihin hän on valmis siirtymään. En tiedä tarkoittaako tämä vielä kauppaamista jatkosopimuksen kanssa vai ilman, mutta Blue Jackets tietää mihin Bobrovski haluaa siirtyä, jos he saavat vaihtokaupan aikaan.

Bobrovskin kauppaaminen saattaisi olla loistava uutinen Blue Jacketsin suomalaisvahdille Joonas Korpisalolle, josta tulisi automaattisesti seuran uusi ykkösvahti.