KHL-illassa suomalaistähtien kohtaaminen − ”Mitä pieni kaukalo on tuonut otteisiin?”

© Kuva: Getty Images

Jokerit jatkaa KHL-kauttaan keskiviikkoiltana Vitjaz Tsehovia isännöiden. Helsinkiläisjoukkue korjasi kurssinsa maanantaina voittaen Dinamo Minskin Pietarin SKA:lle lauantaina kärsityn kotitappion jälkeen.

– Se näytti paluuottelulta ruman SKA-tappion jälkeen. Odotan Jokereilta nyt vielä kokonaisvaltaisempaa esitystä, mikä näkyisi tiiviimpänä puolustuksena ja rohkeampana hyökkäyksenä, sanoo Viasatin jääkiekkoselostaja Antti Mäkinen SuomiKiekko-sivustolle.

Jokereiden KHL:ään verraten kapea materiaali on saanut viime viikkoina kovia kolhuja. Ensin kapteeni Peter Regin tippui rivistä jokin aika sitten, Pekka Jormakka oli loukkaantumisen takia sivussa viime pelistä ja siinä Steve Mosesia taklattiin pahasti päähän.

– Kaikki kunnia korvaaville pelaajille, mutta tasoerot vakituisesti KHL:ssä pelaaviin ovat kovat. Toivottavasti tuollaisia tällejä tulee jatkossa mahdollisimman vähän, sillä Jokereiden kokoonpano on kapea, Mäkinen sanoo.

Vitjazin tullessa Helsinkiin ottelussa kohtaavat KHL:n pisteahneimpiin suomalaispelaajiin kuuluvat Jokereiden Sakari Manninen ja vieraiden Miro Aaltonen. Viimemainittu on menestynyt KHL:ssä jo aiemmin ja palasi täksi kaudeksi KHL:ään pelattuaan viime kauden Pohjois-Amerikassa.

– Näemme maajoukkuetason senttereiden kohtaamisen. On mielenkiintoista nähdä, mitä Toronto Marliesissa ja pienessä kaukalossa vietetty kausi on tuonut Aaltosen otteisiin, Mäkinen tuumaa.

Jokerit-Vitjaz nähdään keskiviikkoiltana Viasat Jääkiekko -kanavalla ja Viaplayssa suorana lähetyksenä kello 18.00 alkaen. Ottelun selostaa Antti Mäkinen ja Panu Markkasen isännöimässä studiossa ovat asiantuntijoina Antti-Jussi Niemi ja Esa Pirnes.

Kimmo Mäkinen


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!