Viime vuosina NHL:n menestyjäjoukkueisiin lukeutuneen Nashville Predatorsin vahva syksy sai jatkoa viime yönäkin. Sesongin kymmenennen ottelunsa pelannut Preds otti jo kauden kahdeksannen voittonsa, kun se kampesi New Jersey Devilsin nurin jatkoajan jälkeen numeroin 4-3.

Voitto oli Nashvillelle viides yhtä monesta keikkapelistä. Tuo on seuran mittapuulla historiaa, sillä Preds ei ole koskaan aiemmin avannut NHL-kauttansa viidellä peräkkäisellä vierasvoitolla.

Nashvillen viimeinen muuri historiallisessa voitossa oli Pekka Rinnettä paikkaava Juuse Saros, joka venyi pikkumustan eteen 33 kertaa. Avauserän pommituksessa suomalainen joutui ottamaan peräti 16 torjuntaa.

Predsin lisäksi myös Toronto Maple Leafs on ainoa joukkue, joka on pystynyt voittamaan kaikki vieraspelinsä. Edellisen ja ainoan kerran kaksi poppoota aloitti kautensa viidellä peräkkäisellä vierasvoitolla syksyllä 2001.

Silloin NY Islanders ja Detroit Red Wings voittivat samaan aikaan peräti kuusi ensimmäistä mittelöä vieraissa.

Twiitit aiheista voit katsoa tästä tai alhaalta.

NHL Public Relations

@PR_NHL
The @PredsNHL have won each of their opening five road games of a season for the first time in franchise history. #NHLStats #NSHvsNJD