Jesse Puljujärven kauden alku haastava, video todisti karun epäkohdan – ”Olemme puhuneet näistä paljon”

© Kuva: Getty Images

Jesse Puljujärven osalta kauden alku NHL:ssä on sujunut vaisusti. Kolmessa pelissä ei ole syntynyt yhtäkään pinnaa ja lisäksi hänen syksyä on leimannut ketjulottokin.

Vaikka öljypaidat avasivatkin viikonloppuna voittotilinsä, sai suomalaisen tekeminen NY Rangers -ottelussa vähemmän mairittelevaa palautetta. Ottawa Citizen kummasteli taannoin sitä, mitä suomalaispelaaja touhusi joukkueensa edellisen pelin ensimmäisen maalin edeltävänä aikana.

Puljujärvi menetti erässä vaihdossa kiekon hyökkäysalueella ja palasi sen jälkeen vaihtoon samalla, kun NY Rangers pääsi aloittamaan käännöstä vastaiskun. Se päättyi lopulta maaliin, kun Oilersilla oli omalla alueellaan hetkellisesti neljä pelaajaa suomalaisen vaihdon takia.

– Jessellä oli hetkiä, jolloin hän pelasi hyvin. Sitten oli myös hetkiä, joissa häntä on pyydetty tekemään asioita, jotka vaikuttavat joukkueeseen toisessa päässä, Oilersin luotsi Todd McLellan muotoili lähteen mukaan.

Puljujärven tehotilastoon ei kerennyt tulemaan takaiskusta edes miinusta. Ainakin nyt hyökkäyspään kiekon menettäminen ja sen jälkeen vaihtoon viilettäminen kostautuivat pahasti.

– Olemme puhuneet näistä paljon, päävalmentaja jatkoi.

Suomalaislupaus selvisi puolustuspelaamisesta ainakin viime kaudella melkolailla puhtain paperein. Runkosarjan 65 ottelussa tehotilasto painui vain asteen verran pakkaselle.

Oilersin kausi jatkuu keskiviikkoyönä Winnipeg Jetsiä vastaan.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.