San Jose Sharks kellisti Nashville Predatorsin viime yönä NHL-jäillä 5-4-lukemin. Brent Burns nakkasi voittomaalin kolmisen minuuttia ennen loppua, ja syöttöpisteen osumaan kirjautti Erik Karlsson.

Tehokkaaksi tiedetyn kaksikon värkkäämä rysä oli historiallinen koko NHL:n mittapuulla.

Maali oli sarjan historiassa runkosarjan pelit ja pudotuspelimittelöt huomioiden vasta 24:s sellainen voitto-osuma, jonka ovat järjestäneet parhaalle puolustajalle annettavan Norris Trophy -pystin saajat. Burnsia muistettiin kyseisellä kunnialla vuonna 2017 ja Karlssonia 2012 sekä 2015.

Osumasta vastannut Burns on iskenyt tällä kaudella tehot 2+8=10, Karlssonin saldo on vaisu 0+5=5. Suomikiekko-sivusto ihmetteli viimeeksi eilen ruotsalaispakin heikkoa alkukautta.

San Josen ja Nashvillen välisen ottelun suomalaisista pisteille ylsi haipaitojen Joonas Donskoi (0+1). Joukkuekaveri Antti Suomela sekä Nashvillen Miikka Salomäki jäivät kiikareille, Predsin maalilla Juuse Saros puolestaan koki upean nollapelin jälkeen karun pettymyksen.