Ilveksen Eemeli Suomi koki lauantaina kovia Pelicans-ottelussa. Tupsukorvien kippari jäi lahtelaispakki Mikko Kousan kovan avojääpommin alle.

Suomi lensi töötin seurauksena jään pintaan ja makasi liikkumattomana, kunnes peli vihellettiin poikki.

Nyt Pelicans tiedottaa Twitter-tilillään, että tapauksesta voi olla luvassa kakkua.

– Mikko Kousan eilinen Eemeli Suomeen kohdistunut taklaus on Liigan tilannehuoneen mukaan ottelurangaistuksen arvoinen, lahtelaisjoukkue kirjoitti ensiksi, ja jatkoi:

– Tilanne siirtyy nyt kurinpitodelegaation käsittelyyn. Kurinpitopäätös tullaan saamaan todennäköisesti tiistaina tai keskiviikkona.

Kousan mahdollinen rangaistus olisi Pelicansille paha takaisku. Kovaa laukova pakki on joukkueensa alakerran ja hyökkäysten tukemisen tärkeimpiä palasia.

Suomi oli itsekin taannoin pelikiellossa päähän kohdistuneen taklauksen seurauksena. Hän ei Kärpät-ottelussa saanut sanktiota, ja rangaistus tuomittiin tilannehuoneen tarkastelun jälkeen. Nyt hän on loukkaantumisen takia sivussa kuukauden päivät.

Lahden Pelicans

@PelicansFi
Mikko Kousan eilinen Eemeli Suomeen kohdistunut taklaus on Liigan tilannehuoneen mukaan ottelurangaistuksen arvoinen. #pelicansfi #liiga 1/2

Lahden Pelicans

@PelicansFi
Tilanne siirtyy nyt kurinpitodelegaation käsittelyyn. Kurinpitopäätös tullaan saamaan todennäköisesti ti tai ke. #PelicansFi #Liiga 2/2

Tampereen Ilves

@ilveshockey
Ilveksen kapteeni Eemeli Suomi on sivussa seuraavat neljä (4) viikkoa eilisessä Pelicans-ottelussa saadun yläraajavamman vuoksi.

Tsemppiä Eemeli! 👊👊👊

#Ilves #Liiga

Ilves voitti Lahdessa 5-4 jatkoajan jälkeen.