Liigassa on nähty tänä syksynä kiinnostava nimimies.

KooKoossa pelaava Erik Karlsson on nimittäin nimenä tuttu lähes kaikkille maailman kiekkoseuraajille. NHL-supertähti kaupattiin loppukesästä San Jose Sharksiin – sen myötä hänen nimensä on pyörinyt otsikoissa ympäri maailmaa.

Mutta kuka on Liigassa pelaava NHL-staran täyskaima? KooKoon oma Karlsson antoi melko hupaisan haastattelun Leijonat.com-sivustolle suhteestaan tunnetumpaan kaimaansa.

– Kun hänet kaupattiin, Twitter-tilini räjähti. Kun heräsin aamulla, olin saanut hirveät määrät viestejä. Oli hauskaa, että moni luuli, että se olin minä, joka kaupattiin San Joseen, KooKoon hyökkääjä naureskelee Leijonat.comille.

Vertailu on tuttua 24-vuotiaalle hyökkääjälle. Se ei haittaa ainakaan enää.

– Olen tottunut siihen. Se on lähinnä hauskaa – siitä saa revittyä paljon huumoria. Olen henkisesti jo hyväksynyt sen, että minä tulen aina olemaan se toinen Erik Karlsson, KooKoo-hyökkääjä velmuilee.

KooKoon Karlsson on paljastunut mainioksi vahvistukseksi Liigaan. Pelintekijän taidoistaan tunnettu sentteri on johtanut alkukaudesta joukkueensa ykkösketjua – Karlsson on iskenyt seitsemään peliin jo tehot 2+7=9.

Mutta mitä yhteistä Erik Karlssonilla ja Erik Karlssonilla on? KooKoo-vahvistuksen vastaus naurattaa.

– Meillä ei ole ehkä pelaajina samanlaisuuksia. Mutta minulla oli harjoituskaudella vielä pitkät hiukset. Se oli meidän yhteinen juttu. Tosin nyt olen leikannut hiukset. Mutta olihan sekin jotain.

Lue hauska Karlssonin haastattelu kokonaisuudessaan Leijonat.comista TÄSTÄ.