Hurja tehoputki nosti uuden Liiga-tähden Leijoniin – paukutellut viisi viimeistä ottelua kaksi pinnaa per peli!

HPK-hyökkääjä Teemu Turunen on yksi tänään julkistetun leijonajoukkueen kahdeksasta ensikertalaisesta.

22-vuotias joukkueensa kultakypärää kantava laituri on ollut viime aikoina melkoisessa vireessä. Viisi viimeistä ottelua ovat tuottaneet peräti kaksi pinnaa per peli ja nostaneet Turusen pistepörssissä 17 ottelun jälkeen viidenneksi tehoin 5+12=17.

Jokereiden kasvatilla riittää nyt aihetta hymyyn, sillä Liiga palkitsi miehen viimeaikaiset huippusuoritukset lisäksi valinnalla Liiga-viikon tulikuumimmaksi pelaajaksi.

– Erittäin tehokas viikko takana (2+4), joka nosti Turusen pistepörssin kärkipaikoille. Hyvä kestävyys pelata ja pelaa jatkuvalla peliotteella. Pelaa hyökkääjäksi isoja minuutteja illasta toiseen, kuvaillaan Turusta Liigan virallisilla nettisivuilla.

Turunen pelaa parhaillaan kolmatta Liiga-kauttaan. Hän väläytteli jo kahdella ensimäisellä sesongillaan tehden molemmilla vähintään 30 tehopistettä, mutta on nyt ottanut ison askeleen kohti sarjan eliittiä.

LUE MYÖS:  Näillä pelaajilla mennään Karjala-turnauksessa – Leijonien kokoonpanossa peräti kahdeksan debytanttia!