Kiekkofaneille on jälleen luvassa herkkua ilmaiseksi, kun Suomen kolmanneksi suurin kaupallinen tv-yhtiö Discovery Networks Finland ja Viasatin, Viaplayn sekä Viafreen palveluja hallinnoiva Nordic Entertainment Group Finland Oy ovat sopineet jääkiekon viiden huippuottelun esittämisestä marras-joulukuun aikana.

Ottelut nähdään Viasatin tv-kanavien ja suoratoistopalvelun Viaplayn lisäksi vapaasti katsottavalla TV5:lla sekä Discoveryn digitaalisissa palveluissa Dplayssa ja Eurosport Playerissa.

Ensimmäisenä otteluina nähdään Florida Panthersin ja Winnipeg Jetsin kohtaamiset Helsingissä marraskuun alussa, jolloin jäällä esiintyvät suomalaiset supertähdet Patrik Laine ja Alexander Barkov.

– Kiinnostus NHL:ää kohtaan on tänä syksynä ollut ennennäkemätöntä. Tästä kertoo myös se vauhti, jolla liput Helsingin Global Series -otteluihin myytiin loppuun. Olemmekin erittäin tyytyväisiä siihen, että yhteistyö Discoveryn kanssa mahdollistaa otteluiden näyttämisen Viasatin ja Viaplayn lisäksi myös ilmaiseksi TV5:lla, NENT Group Finlandin toimitusjohtaja Mathias Norrback hehkuttaa tiedotteessa.

Lähetykset Viasatin tuottamine studio-osuuksineen nähdään torstaina 1. ja perjantaina 2. marraskuuta kello 19.30-23.00.

Marras-joulukuussa TV5:lla nähdään lisäksi kolmas vahvasti suomalaisväritteinen NHL-ottelu illan parhaaseen katseluaikaan.

Lisäksi kanavalla nähdään marras-joulukuussa myös kaksi Jokereiden KHL-ottelua. Näiden lähetysaikaa ei vielä tässä vaiheessa paljastettu. Kyseessä on tiedotteen mukaan kaksi helsinkiläisseuran vierasottelua arki-iltana.