Hauska video: 4-vuotias kiekkotietäjä ihastuttaa – Jerry lähetti terveiset Aleksander Barkoville ja Patrik Laineelle

© Kuva: Getty Images

NHL-huuma vaikuttaa olevan Suomessa nousussa, kiitos loppuviikosta Helsingissä pelattavien Florida Panthersin ja Winnipeg Jetsin kohtaamisten vuoksi. Esimerkiksi joukkeiden suomalaistähdet Aleksander Barkov ja Patrik Laine hehkuttivat todennäköisesti kerran elämässä koettavaa tapahtumaa.

Innoissaan tuntuvat olevan myös fanit aivan sieltä nuoremmasta päästä. Lätkätietäjänä maassamme tunnettu ja Panthersin hattuun sekä Laineen Jets-paitaan pukeutunut Jerry-poika lähetti Twitterin kautta terveiset suomalaistähdille.

– Pate ja Sasha, tsemppiä peliin! Nähdään perjantaina.

Videosta on kasvanut nopeasti nettihitti. 4-vuotiaan jännärin ervehdykset lähtivät myös joukkueille komeasti englanniksi.

– Winnipeg Jets ja Florida Panthers, welcome.

Panthers ja Jets kohtaavat Suomessa kahdesti. Ensimmäinen ottelu pelataan Helsingissä torstaina ja toinen perjantaina.