Aleksander Barkov hehkutti Suomea Pohjois-Amerikan medialle: Paljasti suosikki ruokapaikkansa – ”Se on legendaarisin”

© Kuva: Getty Images

Nappaa riskitön veto ja tienaa Mestiksen finaalista jopa 485 euroa!

Florida Panthers ja Aleksander Barkov saapuvat Suomeen pelaamaan marraskuun 1. ja 2. päivä Winnipeg Jetsiä vastaan.

Panthersin ylivoimaisena Suomi-eksperttinä toimii kapteeni-Barkov, joka varmasti opastaa joukkuetovereitaan hauskanpitoon Suomen tyyliin.

– Helsingissä on paljon hyviä museoita ja kirkkoja sekä paljon upeita rakennuksia. Kun hyppäät taksista, voit kävellä kaupunkia ympäri ja nähdä kaiken. Täällä on paljon hyviä ravintoloita ja paikkoja joita voi nähdä. Keskusta on ihan kiva. Meillä on täällä kauppakeskuksia. Tämä on hieno paikka – jos ei sada vettä, niin ulkonakin on kaunista, Barkov kehui kotimaataan NHL:n virallisilla verkkosivuilla.

Tampereelta kotoisin oleva Barkov pitää yhtenä suosikkipaikkanaan huvipuisto Särkänniemeä, josta tekemistä löytyy varmasti.

Yksi on kuitenkin ylitse muiden. Helsingissä ja Tampereella sijaitseva siipiravintola SiipiWeikot sai suomalaistähdeltä huiman ylistyspuheen.

– ”Wingsit” ovat niin pieniä siellä, joten voit syödä niitä todella monta. Se kastike on mahtavaa. Se miten he tekevät ne, on uskomatonta. Olen käynyt monissa eri paikoissa, enkä näe suuria eroja niissä, koska kanaa on aina hyvää. Mutta tämä on ehkä legendaarisin paikka, Barkov hehkutti.

– En ole löytänyt paikkaa, joka olisi parempi, Panthers-hyökkääjä jatkoi ylistystä.

Barkov haluaa kuitenkin muistuttaa yhdestä tärkeästä ”etiketistä” siipiravintolassa.

– Heillä on vain kanan siipiä, ja ehkä salaattia. Mutta kukaan ei tilaa salaattia siipiravintolasta.

Nappaa riskitön veto ja tienaa Mestiksen finaalista jopa 485 euroa!