Yllättävä tilanne! Liigasta tuttujen tähtipelaajien tehot katosivat KHL:ssä – koko joukkue ui syvissä vesissä

© Kuva: Juha Tamminen

Suomalaistähdillä vahvistuneen KHL-seura Sibir Novosibirskin alkukausi on ollut katastrofi.

Venäläisjoukkue majailee tällä hetkellä KHL:n jumbona, kun viisi kierrosta on takana. Sibir on hävinnyt jokaisen ottelunsa varsinaisella peliajalla. Joukkue on tehnyt myös vain kuusi osumaa ja samalla omissa on soinut peräti 21 kertaa.

Yksi alkukauden pettymyksistä on ollut Sibirin kärkiketju, jonka muodostavat vielä viime kaudella Liigassa loistaneet Julius JunttilaJukka Peltola ja Charles Bertrand. Hyökkääjät ovat pelanneet alkukauden yhdessä, mutta tulokset ovat olleet synkkiä. Peltola on nimittäin kolmikosta ainut, joka on edes avannut pistetilinsä. Peltola on viimeistellyt viidessä ottelussa yhden maalin.