Video: Superlupaus Rasmus Dahlin vakuuttavana NHL-harjoitusottelussa – paukutti heti kaksi maalia

© Kuva: Getty Images

Rasmus Dahlin näytti olevansa jo kypsä NHL-tasolle. Buffalo Sabresin harjoituspelissä nuori ruotsalaispuolustaja oli elementissään ja näytti luistelun ja kiekollisten taitojensa olevan kovaa valuuttaa myös pienessä kaukalossa. Lahjakkaan ruotsalaispuolustajan odotetaan nousevan ykköspakkipariin Rasmus Ristolaisen rinnalle.

Dahlin on viime kesän varaustilaisuuden ensimmäisenä varattu pelaaja. Hän sai kunnian toisena ruotsalaisena koskaan. Ensimmäinen sinikeltainen ykkösvaraus oli Toronto Maple Leafsin varaama Mats Sundin.

Buffalon harjoituksissa Dahlin paukutti kaksi maalia ja väläytti kykyään nousta puolustuksesta tukemaan hyökkäystä liukkaalla luistelullaan. Ruotsalaispuolustaja pelaa numerolla 26.