Ohhoh! Patrik Laine pudotti huiman määrän painoa kesällä – tässä syy!

Jääkiekkoilijoiden kesäharjoittelu on päättymässä ja lokakuussa alkava NHL-kausi on jo ovella. Myös suomalaistähti Patrik Laine on jo matkannut Suomesta Kanadaan valmistautumaan Winnipeg Jetsin tällä viikolla alkavaan harjoitusleiriin.

Laine on keskittynyt kesäharjoittelussa yhteen erityiseen asiaan: painonsa pudottamiseen. Laine paljasti TSN:lle, että hän pudottanut jopa 15 paunaa eli noin 7,5 kiloa painoa pois.

Huimat 44 maalia viime kaudella tykittänyt 20-vuotias nuorukainen haluaa olla ensi kaudella vikkelämpi jäällä.

– Se antaa minulle mahdollisuuden olla nopeampi jäällä. Olen tehnyt kesällä paljon työtä, jotta olisin nopeampi. Se oli vain yksi asia, mutta haluan tuntea oloni hyvältä jäällä kuin myös sen ulkopuolella. Se auttaa minua, koska olen nyt hieman hoikempi ja kevyempi. Toivottavasti olen hyvä jäällä ja näette sen myös, Laine sanoi TSN:n haastattelussa.