Kesällä Winnipeg Jetsistä Montreal Canadiensiin kaupattu suomalaishyökkääjä Joel Armia oli mukana seuransa harjoitusleirin avausottelussa. Peli oli seuran sisäinen, jossa Canadiensin organisaatioon sopimuksen omaavat pelaajat jaettiin punaisiin ja valkoisiin.

Porilaislähtöinen hyökkääjä sai ketjukavereikseen myöskin kesällä seuraan saapuneen Max Domin sekä Jonathan Drouinin. Ja ketju toimi hienosti. Domi ja Drouin tunnetaan enemmän syöttäjinä, joten Armialle saattaa olla luvassa loistava tilaisuus: päästä pussittamaan kahden taitavan kanadalaisen passeja maaliin.

– Mielestäni me kaikki tiedämme, että kuinka hyvä hän oli. Hän ei paljoa ammu ohi edes harjoituksissa. Hän on laukoja, hän on rauhallinen. Hän on myös fiksu pelaaja. Iso kroppa ja on aina kivaa saada tuollainen pelaaja jäälle. Hän tietää miten päästä vapaaksi, se on varmaa, Domi kehui Montreal Gazettelle.

Armian NHL-uran paras maalimäärä on 12, joka tuli täyteen viime kaudella. Lähinnä alempien ketjujen rouhijana käytetty porilainen saattaa nyt saada tilaisuuden tehdä uransa maaliennätyksen.