Columbus Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen joutuu miettimään tosissaan, että miten ratkaista olemassa oleva tilanne.

Kekäläinen yrittää sorvata jatkosopimukset maalivahti Sergei Bobrovskin sekä hyökkääjä Artemi Panarinin kanssa. Bobrovski pyytää tiettävästi 10 miljoonan vuosipalkkaa ja Panarin ei ole suostunut tekemään jatkosopimusta. Huhut vievät taiturimaista hyökkääjää New York Rangersiin.

Vaikea haaste on myös päävalmentaja John Tortorellalle. Hänen pitää saada joukkue pelaamaan mahdollisimman hyvin ja eristää venäläistähtien tilanne muusta joukkueesta.

– Teidän (toimittajien) täytyy kertoa siitä. Minun työni yksi isoimmista asioista tänä vuonna on hoitaa tämä asia. Haluammeko sen olevan häiriötekijä? Pystymmekö käsittelemään tilanteen joukkueena vai kääntyykö se häiriötekijäksi? Minun täytyy hoitaa asia, Tortorella sanoi The Athleticin haastattelussa.

 

Tulisieluisena valmentajana tunnettu Tortorella pitää Panarinista suuresti. Tortorella ei kuitenkaan anna tilanteen muuttaa hänen ja venäläishyökkääjän välistä suhdetta.

– Kun katson Panarinia… minä todella pidän hänen valmentamisesta. Pidän hänestä ihmisenä ja pidän hänestä pukuhuoneessa. Mielestäni hän on tartuttava siten miten hän tulee töihin ja tekee työnsä intohimolla.

– Olen pettynyt, että puheiden mukaan hän saattaa lähteä. Mutta en aio valmentaa häntä eri tavalla. Hänet laitetaan jokaiseen hemmetin tilanteeseen johon haluan hänet laittaa, koska hän antaa meille hyvän mahdollisuuden voittaa pelejä.