NHL-pelipaikka jo varma? Veteraaniluotsi ylisti jälleen suomalaista huippulupausta – ”Lähes mahdotonta olla näkemättä häntä kokoonpanossa”

© Kuva: Getty Images

Kesäkuussa Montreal Canadiensin koko NHL:n varaustilaisuuden kolmantena lavalle huutaman Jesperi Kotkaniemen pelipaikka joukkueen kokoonpanossa runkosarjan alussa alkaa näyttää jo lähes varmalta.

Varhain torstaiaamuna Suomen aikaa Toronto Maple Leafsia vastaan pelatun harjoitusottelun jälkeen Canadiens-luotsi Clauden Julien vihjaili suomalaisen olevan montrealilaisseuran rosterissa, suostumatta kuitenkaan lyömään asiaa vielä täysin lukkoon.

– Kotkaniemen tapauksessa on lähes mahdotonta olla näkemättä häntä lopullisessa kokoonpanossa. Minä olen päävalmentaja ja meillä on valmennusjohto jonka kanssa istumme alas ja teemme lopullisen päätöksen lauantain harjoitusottelun (Ottawa Senatorsia vastaan) jälkeen, mutta hän on esittänyt paljon hyviä asioita, Julien totesi Canadiensin nettisivulla.

Maple Leafsia vastaan 18-vuotias suomalainen saalisti syöttöpisteen ja sai jääaikaa vajaat 14 minuuttia. Ajoittain kiekko kulki Kotkaniemen lavassa Julienin mukaan kuin liimattuna.

– En usko, että hänellä on mitään erityisiä heikkouksia. Näen hänessä jo kokeneen kaverin josta ajan kanssa tulee aina vain parempi, veteraaniluotsi ylisti nuorta tähteään.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!