NHL-konkarin luistelu hämmästyttää – nuori supertähti ihmetteli: ”Pakko saada hänen harjoitusohjelmansa”

© Kuva: Getty Images

Toronto Maple Leafsin kokeneeseen kaartiin kuuluva Patrick Marleau täytti juuri harjoitusleirin alun kunniaksi 39 vuotta. Sitä ei kuitenkaan huomaa hänen luistelussaan.

Kokeneen kanadalaishyökkääjän työ luistimilla on niin hämmästyttävää, että Auston Matthews ei voi kuin ihmetellä.

– Minun täytyy saada hänen harjoitusohjelmansa. Ihan kuin hän ei edes hengästyisi ja mikään ei häiritse häntä. Hän on 39-vuotias, hän lentää kentällä ja hän vaikuttaa tulevan vain nopeammaksi, Matthews taivastelee Toronto Sunille.

Marleaulta ei ole jäänyt tällä vuosikymmenellä yhtään runkosarjan ottelua välistä, joka lisää vain hämmästystä. Pelaajan itsensä mukaan syynä ovat geenit, pahojen loukkaantumisten välttäminen sekä plyometriset harjoiteet, joilla parannetaan kimmoisuutta.

– Olen aina ollut hyvä luistelemaan, joten kesäiset harjoitteet, plyometriset harjoitteet ja muut vastaavat, auttavat.

Mikäli Marleau jatkaa tuttuun tapaansa, lentämällä 82 runkosarjan ottelun halki, hänestä tulee viidenneksi eniten NHL-otteluita pelannut pelaaja. Kanadalaisen edellä olisivat enää Ron FrancisJaromir JagrMark Messier ja Gordie Howe.

>>> Lunasta 10€ riskitön veto Liigaan. Tarjous voimassa vain tämän viikon!