TPS:n suunnalta tippui tiistaiaamuna todella ikäviä uutisia.

Turkulaisseura tiedottaa verkkosivuillaan, että joukkueen kapteeni Lauri Korpikoski on sivussa toistaiseksi tuntemattoman ajan.

– Korpikoski on sivussa useamman viikon harjoittelusta ja pelaavasta kokoonpanosta epäillyn sydänlihastulehduksen vuoksi. TPS tiedottaa tarkemmasta toipumisaikataulusta asian tarkentuessa, kertoo TPS:n lääkäri Niklas Lindblad seuran verkkosivuilla.

Sveitsin NLA-liigasta täksi kaudeksi kotiinsa palannut Korpikoski lähettää terveisiään TPS:n kannattajille. Hyökkääjän mukaan tilanne on kohenemaan päin.

– Olo tuntuu jo nyt huomattavasti paremmalta. Elämä on joskus tällaista, mutta hyvä, että tätä asiaa ryhdyttiin tutkimaan perusteellisesti. Nyt keskitytään lepäämiseen ja joukkueen kannustamiseen uuden kauden kynnyksellä, Korpikoski miettii.

– Pettyneille kannattajille haluan sanoa sen, että oma pettymykseni on varmasti satakertainen tällä hetkellä. Pelihalut ovat niin kovat pelata kotikaupungin joukkueen puolesta. Toivon, että kannattajat antavat jätkille nyt kaiken tuen, kun kausi käynnistyy perjantaina kotikaukalossa, Korpikoski toivoo.

Lähde: TPS