Liiga-seura KalPan kotiareenalla Niiralan Montussa ollaan tehty jo pitkään remonttia.

Kaikki asiat eivät ole kuitenkaan menneet suunnittelussa toivotulla tavalla, sillä Twitterissä julkaistut kuvat paljastavat, että vieraskannattajien katsomo-osassa on nykyisin merkittävä näköeste. Mikäli vieraskannattajia on paljon, joutuu osa seuraamaan peliä seinän viereltä, jolloin lähemmän päädyn maali jää kokonaan uuden päätyparven taakse piiloon.

Eikä siinä vielä kaikki. Jos vieraskatsomossa kannattaja seisoo alimmalla rivillä, näkyy kaukalosta vain hieman yli puolet katsojalle. Tässä toki merkittäväksi tekijäksi nousee myös kannattajan oma pituus, mutta sellaista maksavan asiakkaan ei pitäisi joutua miettimään.

– En suosittele yhdellekään faniryhmälle lippujen hommaamista tähän seisomakatsomoon. A2 istumakatsomo on ainoa järkevä vaihtoehto, jos haluaa seurata peliä, kuvat katsomosta julkaissut Jari Arminen kirjoittaa Twitterissä.

Voit katsoa kuvat alta tai täältä.

Jari Arminen

@Arminen78

Jari Arminen

@Arminen78
Hyvin on Niiralan montun remppa onnistunu ku vierasfanien seisomakatsomosta puolet ei tuu näkemään samassa päässä olevaa maalia. Kuva on otettu yläriviltä seinän vierestä. Hieman uusi parvi blokkaa näkyvyyttä. #KalPa #Kuopio #Liiga
Näkymä seisomakatsomon alariviltä seinän vierestä. Toinen pääty sentään näkyy jotenkii. En suosittele yhdellekkään faniryhmälle lippujen hommaamista tähän seisomakatsomoon. A2 istumakatsomo on ainut järkevä vaihtoehto jos haluaa seurata peliä. #KalPa #Liiga