Lähivuosina NHL:ään! Liiga-seuran riveissä kasvaa todellinen superlupaus – ”Äärimmäisen taitava”

© Kuva: Leijonat.fi

Edis Tatli vs Teófimo López

Sijoita 1€ panoksella Tatliin – tienaa 50 euroa!

Yksi Liiga-kauden mielenkiintoisimmista pelaajista löytyy tänä vuonna TPS:n hyökkäyksestä.

Turkulaisseuran riveissä viilettää tällä kaudella suuressa roolissa vasta 17-vuotias hyökkääjälupaus Kaapo Kakko. Pelaaja aloittikin Liiga-urakkansa väkevästi heti perjantai-iltana, kun hän iski 2-1-voittomaalin jatkoajalla HPK:ta vastaan (lue lisää).

Miksi Kakko on sitten mielenkiintoinen seurattava? Nuori TPS-hyökkääjä on todellinen huippulupaus, jota ollaan povattu tuoreimmissa NHL-varausarviossa jopa kärkinelikkoon.

Leijonat.com tapasi keskiviikkona TPS-tähti Ilari Filppulan, joka näkee Kakon tulevaisuuden kirkkaana. Konkari uskoo myös, että läpimurto Liiga-tasolla voi tapahtua jo tällä kaudella.

– Ehdottomasti näen, että voi onnistua ja uskon, että tulee onnistumaan. Kyseessä on äärimmäisen taitava pelaaja, joka on ikäisekseen poikkeuksellisen kypsä.

– Kaapo pelaa todella valmista lätkää, eikä tulee mitään junnumaisia virheitä. Hän on todella vahva kiekossa ja on ollut todella mukavaa seurata hänen otteitaan. Hän on myös kopissa kovapäinen jätkä ja kova tekemään töitä. Näen hänen kohdallaan todella hyvän tulevaisuuden, Filppula kehui Leijonat.comille Liigan avaustilaisuudessa.

Kakko pelasi viime kaudella Liigassa kuusi ottelua, mutta tällä kaudella luvassa on valtavasti vastuuta. Hyökkääjä on pelannut TPS-paidassa myös neljä CHL-ottelua, joissa hän on viimeistellyt kaksi maalia.

Kärpät – Red Bull Salzburg

Katso matsi ilmaiseksi ja lyö otteluun riskitön veto!