Kuva: NHL-tähtimolarilta hulvaton veto – uudessa maskissa kuva kulttipakista kalastamassa

© Kuva: Getty Images
TPS ja Sport ottavat yhteen! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

NHL-veskarien ideat omien maskien maalaamisessa ovat tunnetusti ehtymättömät. Winnipeg Jetsin Connor Hellebuyck näytti loistokkaan esimerkin tästä.

Hänen uusi maskinsa on värisävyltään ja kuvioiltaan hyvin Jetsin tyylinen. Vasemmalla puolella on kuva vanhan liiton maalivahdista torjumassa kiekkoa, kun taas oikealla puolella on kuva Hellebuyckin joukkuetoverista Dustin Byfuglieninista vapa kädessä kiskomassa kalaa vedestä.

Byfuglien on tunnettu kalastuksen ystävä, kuten myös Hellebuyck. Idea lähtikin jopa yllättävän luontaisesti liikkeelle.

– Sain uuden veneen ja kalastelin paljon enemmän kuin aiempina kesinä. ”Buff” houkutteli minut pilkkimisen pariin viime vuonna ja pidin siitä. Ideana oli saada vähän vanhan liiton tyyliä sivuille ja se onnistui hienosti, Hellebuyck kommentoi.

TPS ja Sport ottavat yhteen! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!