KHL | Jokerit jatkaa voittoputkessa Metallurg Magnitogorskia vastaan – upea tuplakerroin houkuttaa!

Jokerit-Metallurg Magnitogorsk
Keskiviikkona 19.9 klo 18.30
KHL

Jokerien kolmen kotiottelun viikko jatkuu toisella ottelulla keskiviikkona, kun vastaan asettuu Metallurg Magnitogorsk

Tehokas Jokerit

Jokerit kiihdyttää vauhtiaan KHL:n alkukierroksilla. Seitsemästä ottelusta kasassa on upeat kuusi voittoa ja koko KHL:n toinen sija. Edellisellä kierroksella Jokerit myllytti Traktorin kumoon vaisun ensimmäisen erän jälkeen lopulta 8-0. Lauri Marjamäen sapluuna tuntuu tällä hetkellä toimivan upeasti, sillä vastustajat ovat välillä neuvottomia uudistuneen pelitavan kanssa.

Marko Anttila on kaikessa hiljaisuudessa noussut Jokerien tehokkaimmaksi maalintekijäksi yhdessä Sakari Mannisen kanssa, molemmilla on kasassa neljä osumaa. Jesse Joensuu komppaa kolmella osumalla yhdesä John Normanin kanssa. Jokerien tasapainoisesti pelistä kertoo myös joukkueen maaliero 32-11, joka on mykistävää luettavaa. Hyökkäyspelin ohella puolustuspään pelaaminen tuntuu olevan kontrollissa myös.

Metallurg Magnitogorsk on aloittanut oman kautensa myös mukavasti. Kahdeksan ottelun jälkeen kasassa on neljä voittoa ja sarjan seitsemäs sija. Joukkue on kokenut sarjajyrä ja voittanut KHL:n mestaruudenkin kahdesti, joten nyt puhutaan jo vähintäänkin kohtalaisesta vastustajasta Jokerien suuntaan.

Joukkueiden edelliset kohtaamiset ovat olleet tiukkoja pelejä, joissa marginaalit ovat useimmiten olleet maali suuntaan tai toiseen. Viidestä viimeisestä keskinäisestä ottelusta Metallurg on voittanut kolme ja Jokerit kaksi. Nyt huippuvireinen ja kotikentällään pelaava Jokerit venyttää voittoputkeaan jälleen.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: Jokerit voittaa – kerroin 2.82 (normaalisti 1.91)

Jos Jokerit voittaa, voitat 20€ vedolla 56,40€ voiton.

Jokerit voittaa @1.91
1.91
Saat voitot tuplana ensimmäisestä vedostasi
PELAA HETI
Jokerit voittaa @1.91
Saat voitot tuplana ensimmäisestä vedostasi
1.91
PELAA HETI