Kaupattu tähtihyökkääjä muistelee suurinta kunniaansa – seuralegendat kerääntyivät ympärille: ”He tulivat luokseni”

© Kuva: Getty Images
Opi baseball -vetojen salat ja käytä tarjoukset hyväksesi!

Montreal Canadiensista Vegas Golden Knightsiin kaupattu hyökkääjä Max Pacioretty muistelee tuoreessa The Players Tribune-sivuston kirjoituksessaan toistaiseksi uransa suurinta kunniaa. Tuo hetki tapahtui, kun hänet äänestettiin Canadiensin kapteeniksi.

Elettiin syksyä 2015. Joukkue äänesti kapteenistosta yhteisen illallisen jälkeen, päivää ennen harjoitusleirin alkua. Valmentaja Michel Therrien ja GM Marc Bergevin jäivät laskemaan ääniä, kun pelaajat lähtivät kohti kotia.

– Kun he olivat laskeneet pisteet, valmentaja ja GM tulivat suoraan kotiimme kertomaan uutiset. Ja voin kertoa – se oli tunteellinen hetki, Pacioretty muistelee kirjoituksessaan.

– Yksi asia, jota arvostan Canadiens-ajoiltani, ei ole pelkästään se, että joukkuekaverit äänestivät minut kapteeniksi, mutta myös tapa miten niin moni Habsin alumni, erityisesti vanhat kapteenit kuten Serge Savard ja Guy Carbonneau, tulivat luokseni ja olivat aina valmiita kertomaan oman näkemyksensä asioista, Pacioretty toteaa.

 

Opi baseball -vetojen salat ja käytä tarjoukset hyväksesi!