Jokerit-Kunlun Red Star
Maanantaina 3.8 klo 18.30
KHL

Jokerien KHL-kausi starttaa maanantaina kotipelillä Kunlun Red Staria vastaan. Lauri Marjamäki on tiukassa paikassa, sillä pre-season ei narrilaumalla sujunut kovinkaan mallikkaasti.

Jokerit haastavassa paikassa

Jokerit aloittaa jälleen uuden kauden KHL:ssä, mutta ennusmerkit ovat viime kausia heikommat. Aikaisemmin Jokerit on yhtä kautta lukuunottamatta selvittänyt runkosarjan mallikkaasti ilman suurempia ongelmia, mutta ei ole pudotuspeleissä päässyt toista kierrosta pidemmälle. Lauri Marjamäki uutena päävalmentajana yrittää muuttaa tämän seikan, mutta ainakin kauteen valmistavat ottelut ovat aiheuttaneet enemmän kysymyksiä kuin vastauksia Jokereiden todellisesta iskukyvystä.

Yksi voitto kuudesta edellisestä ottelusta on Jokereilta huono suoritus. Maalinteko näyttäisi olevan edelleen se seikka, joka erottaa joukkueen terävimmästä huipusta. Eeli Tolvasen maaleja tulee ikävä vielä kauden aikana, joten ainakin Steve Mosesilla on iso näytön paikka alkavalla kaudella. Alkukausi näyttää pian missä kunnossa joukkueen peli on, mutta ennusmerkit povaavat vaikeaa kautta.

HC Kunlun Red Star ei kuulu sekään suuriin menestyjiin KHL:ssä. Vasta kaudella 2016-2017 sarjaan liittynyt kiinalaisseura on oman taipaleensa alussa. Joukkue hakee menestystä suomalaisopein, kun valmennuksessa on Jussi Tapola ja Jyrki Aho.

Kunlunin kauden alustavat pelit ovat sujuneet heikosti, sillä myös sen viimeisestä kuudesta pelistä vain yksi on päättynyt voittoon. Ainoa voittopeli on Juuri Jokereita vastaan viime viikolta, kun Kunlun kaatoi Jokerit jatkoajan jälkeen lukemin 2-1. Muuten joukkue on kärsinyt isomaalisia tappiota ja kärsii illan kotijoukkueen tavoin maalintekovaikeuksista.

Kun KHL-kausi toden teolla alkaa, ei harjoituspeleillä ole mitään merkitystä. Jokerit on varmasti kovempi joukkue kun vierailijat, mutta kauden alussa pelien sisällä voi tapahtua mitä tahansa. Kunlun on ollut vaikea vastustaja Jokereille joukkueiden lyhyen historian ajan, voitot ovat vierailijoille 3-2 viimeisestä viidestä ottelusta.

Kauden avauspeleissä eivät joukkueet vielä yleensä ole parhaimmillan, vaan molemmille tulee merkkausvirheitä ja henkilökohtaisia erheitä, joista vastustaja voi rokottaa armotta. Jokereiden ja Kunlunin välinen historia on maalirikas, joten uskotaan että ottelussa nähdään reilusti maaleja ja Jokereiden kausi lähtisi käyntiin vauhdikkaasta.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: Jokerit-Kunlun yli 4.5 maalia – kerroin 3.00 (normaalisti 2.00)

Jos ottelussa tulee yli 4.5 maalia, voitat 20€ vedolla 60€ voiton.