Montreal Canadiensin joukkueesta paikkaa tavoitteleva Jesperi Kotkaniemi sai hienon paikan näyttää Max Domin pelikiellon myötä: hänet nostettiin kanadalaishyökkääjän tilalle pelaamaan Jonathan Drouinin ja toisen porlaishyökkääjän Joel Armian rinnalle.

Kotkaniemen esitys oli vakuuttava, mutta hän ei suostunut ottamaan vastuuta itselleen.

– He (Drouin ja Armia) tekivät pelin minulle helpoksi, Kotkaniemi sanoi Sportsnetille.

– Hän teki pelistä helppoa meille, Drouin puolestaan vastasi.

Porilaislupaus ei päässyt pisteille, mutta hän osui tolppaan peräti kolmesti. Drouin pani merkille Kotkaniemen vahvuudet.

– Pidän siitä, että miten hän pelaa. Hän ei ole isoin äijä, mutta pidän hänen tavastaan mennä kulmiin ja maalin eteen.

– Hän osui kolmesti tolppaan, mutta tapa jolla hän pelaa – hän luisteli kiekon kanssa, hän oli rauhallinen kiekon kanssa, hän ei hätäillyt ja hän ei pyrkinyt kiekosta eroon. Tuollaisesta innostuu nähdessään nuoren jätkän. Tuollainen itsevarmuus, tuollainen maltti ja pelata peliä tuollaisella tasolla… nämä ovat hänen ensimmäistä viikkonsa Pohjois-Amerikassa, joten odotan häneltä vielä enemmän.