Ensin tuli potkut, sitten hävisivät varusteet – Leijonat-hyökkääjän avausottelu uudessa seurassa siirtyy eteenpäin

NHL:ssä Florida - Tampa Bay! Lunasta talletusbonus!

Suomalaishyökkääjä Julius Junttila sai viime viikolla potkut KHL:n kriisiseura Sibir Novosibirskista vain viiden ottelun jälkeen.

Junttila löysi kuitenkin pikaisesti uuden pelipaikan allekirjoitettuaan alkuviikosta yksivuotisen sopimuksen SHL:n viime kauden mestarin, Växjö Lakersin kanssa.

Junttilan oli tarkoitus pelata uuden seuransa riveissä jo torstaina, mutta suunnitelmiin on näillä näkymin tulossa muutos, sillä 27-vuotiaan suomalaisen varusteet ovat kateissa.

Venäläislentoyhtiö Aeroflot on nimittäin hävittänyt ne.

– Aeroflot uskoo nyt löytäneensä Juliuksen varusteet, mutta on vielä epävarmaa missä ne tarkalleen ovat, Växjön GM Henrik Evertsson kertoo minhockey.se -sivuston mukaan.

Varusteiden puuttuessa Junttila ei ole voinut harjoitella joukkueen kanssa ja näin ollen hänen avausottelunsa siirtynee lauantaille, jolloin Växjö pelaa kauden ensimmäisen kotiottelunsa.

– Hänen täytyy päästä ensin harjoittelemaan joukkueen kanssa ja ensimmäinen ottelu on todennäköisesti lauantaina, vaikka ei ole aivan optimaalista pelata vain yhden harjoituksen jälkeen, Evertsson päättää.


Näin lunastat 50€ ilmaisen livevedon Mestarien liigaan! 

  1. Avaa tili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20€ ja lyö vähintään 1€ veto mihin tahansa kohteeseen, jossa kerroin on 1,50 tai suurempi.
  3. Saat heti 50€ arvoisen live-vedon!

NHL:ssä Florida - Tampa Bay! Lunasta talletusbonus!