Telialla suuria ongelmia Liiga-kauden alussa, jo toinen ottelu jäi näkemättä – fanit raivona: ”V***u mitä p*skaa”

© Kuva: Ilari Isotalo

SaiPan ja KalPan fanit saivat torstaina harmittavia uutisia, kun joukkueiden välinen harjoitusottelu ei näkynytkään Telialla teknisten häiriöiden vuoksi. Selitys ottelun lähettämisen perumiselle oli katkennut valokuitu.

Ongelmat eivät kuitenkaan loppuneet siihen. Nimittäin perjantai-iltana pelattavan Jukurit-HIFK -ottelun lähetys jouduttiin jälleen perumaan teknisten syiden takia. Lähetystä yritettiin korjata 40 minuutin ajan, mutta lopulta ottelu jäi näyttämättä.

Telian tiedotteet otteluista:

Fanit olivat raivoissaan myös siitä, että Telia oli luvannut näyttävänsä kaikki harjoitusottelut, mutta lopulta vain osa on ”näytetty”. Telian paketin tilanneiden onneksi tuote on maksuton koko elokuun ajan.

Alla fanien tuohtuneita kommentteja:

Myös HIFK:n virallinen Twitter-tili yltyi vitsailemaan aiheella: