Tajuton tulos! NHL-tähti Patrik Laine esitteli maailmanluokan lämäriään – tykitti taululle hurjat lukemat

Opi baseball -vetojen salat ja käytä tarjoukset hyväksesi!

NHL-tähti Patrik Laine osallistui perjantaina Raumalla järjestettyyn Liigan All Stars -tapahtumaan, eikä hän pettänyt tuhatpäistä yleisöä, vaan esitteli parastaan.

Kivikylän Areenalla järjestetyssä hyväntekeväisyys tapahtumassa oli mukana nykyisiä ja entisiä NHL-pelaajia, kuten Teemu SelänneSaku KoivuReijo RuotsalainenAleksander Barkov ja Antti Raanta. Tapahtumassa Liigan Alumni kohtasi näytösottelussa Länsirannikon Alumnin. Itse ottelu kesti kaksi kertaa 25 minuuttia, ja tällä kertaa voittajaksi selviytyi Liiga Alumni. Ottelun kovin maalitykki oli Laine, joka viimeisteli kolme osumaa.

Taitokisassa Winnipeg Jetsin suomalaistähti esitteli puolestaan suurinta tavaramerkkiään. Laukaisukilpailussa hän selvisi ylivoimaiseksi voittajaksi, kun hän laukoi peräti kahdesti taululle lukemat 166 kilometriä tunnissa. Kyseinen lukema on maailmanluokkaa, sillä edes NHL:ssä monet supertähdet eivät ole yltäneet koskaan vastaavaan.

Opi baseball -vetojen salat ja käytä tarjoukset hyväksesi!