Ilveksen puolustajalupauksiin kuuluva Lassi Thomson ei ole ehtinyt edustaa kasvattajaseuraansa Liiga-tasolla ollenkaan. Hänen matkansa jatkuu Kanadan junioriliiga WHL:n Kelowna Rocketsin riveihin.

Ennakkotiedot kohteesta ovat vähäiset. Edessä on suoranainen hyppy tuntemattomaan.

– Siellä pitäisi olla hyvät valmentajat ja kaupunki on kuulemma hieno. Muuten ei ole hirveästi tietoa siitä mihin ollaan menossa, paikalliseen perheeseen asumaan asettuva Thomson kommentoi Ilveksen kotisivuilla.

Vaakakupissa painoi myös mahdollisuus päästä pelaamaan Ilveksen edustusjoukkueessa. Kanadan junioriliiga oli kuitenkin houkuttelevampi vaihtoehto.

– Aika kauan sitä tuli mietittyä mitä ensi kauden suhteen tekisi. Halusin saada uusia kokemuksia tämän kautta ja se oli lopulta se, joka ehkä eniten vaikutti päätökseen lähteä. En ole vielä yhtään miettinyt sitä minkälainen sarja WHL on. Lähdetään pelaamaan ja katsomaan, eikä mietitä liikoja, ennakkoluuloton nuori mies pohtii.

Thomson on ensi kesänä varauskelpoinen NHL:ään. Sinne nuori pakkilupaus myös mielii uransa aikana.

– Sinnehän kaikki haaveilevat ja niin tietysti minäkin. Nyt yritetään tehdä mahdollisimman paljon hommia, että sinne joskus pääsisi.