Ohhoh! Suomalaisen yllätysnimen uskotaan nappaavan NHL-paikan – ”Musta hevonen kauden aloitusrosteriin”

© Kuva: Getty Images

Dallas Starsin suomalaishyökkääjä Roope Hintz taistelee ensi kaudella tosissaan paikasta NHL:ssä.

Starsin kolme ensimmäistä ketjua ovat jo tässä vaiheessa selvillä, mutta neljännen ketjun paikoista on menossa kova taistelu kuuden pelaajan kesken. Sportday-lehden toimittaja Mike Heika uskoo, että Devin Shore, Brett Ritchie, Jason Dickinson, Remi Elie, Gemel Smith sekä Hintz ovat suurimmat ehdokkaat nelosketjuun. Hintzin kanssa keskushyökkääjän roolista taistelee kolmikko: Shore, Dickinson ja Smith.

– Hintz on 21-vuotias, eikä hän ole pelannut vielä NHL:ssä, mutta hän näytti erittäin hyvältä AHL:n pudotuspeleissä. Hintz pystyy pelaamaan vasemmalla laidalla sekä keskellä. Hän on musta hevonen kauden aloitusrosteriin, sillä hän voi olla paras tästä nipusta, Heika kirjoittaa.