Vancouver Canucksiin tänä kesänä ensimmäisen kierroksen 7. pelaajana varatusta puolustajasta Quinn Hughesista odotetaan seuraavaa suurta nimeä NHL:ään.

USA:n maajoukkueessa Hughesin kanssa pelannut ja samaa Michiganin yliopistoa käynyt NHL-tähtihyökkääjä Dylan Larkin näkee 18-vuotiaassa jenkissä tulevan supertähden.

– Rakastan pelata puolustajan kanssa, joka on hyvä luistelemaan ja liikuttamaan kiekkoa – ja hän on juuri sellainen. Hän voi olla Norris-voittaja puolustaja hänen hyökkäyspään taitojen ansiosta. Hän on loistava luistelija – hän voi luistella kenen vain ohi. Hän on myös loistava syöttelemään. Hän on kuin Duncan Keith, mutta parempi luistelemaan, Larkin ylistää Sportsnetille.

Hughes ei saavu vielä ensi kaudeksi Canucksin harjoitusleirille tavoittelemaan NHL-paikkaa vaan hän jää ainakin vielä vuodeksi kehittymään Michiganin yliopiston joukkueeseen. Larkin kuitenkin uskoo, että Hughes saa NHL-paikan aikaisintaan jo ensi kauden lopulla.

– Näin hänet jääkiekon MM-kisoissa. Hän vain jatkaa kehittymistään. Hänen itseluottamuksensa kasvoi siellä. Uskon ehdottomasti, että hän voi pelata NHL:ssä. Et voi koskaan kyseenalaistaa toisen päätöstä palata takaisin kouluun. Varsinkaan sellaiseen kouluun, kun Michiganin, jossa voit valmistua ja pelata samalla huipputasolla.

– Hän vain vahvistuu, ja ensi vuonna hän tulee pelaamaan Canucksin kokoonpanossa jo kauden lopulla. Larkin jatkoi.