Carolina Hurricanes poimi kesällä 2017 toisella kierroksella (42.) suomalaishyökkääjä Eetu Luostarisen, josta on tullut lyhyessä ajassa tärkeä pelaaja KalPan miesten joukkueelle.

NHL-lupauksiin erikoistunut The Athletic -lehden asiantuntija Corey Pronman ei kuitenkaan näe Luostarisessa kovinkaan merkittävää lupausta NHL:ään, koska hän arvioi 19-vuotiaan suomalaissentterin vasta sijalle 22. Hurricanesin parhaiden lupausten listauksessa. Pronman uskoo myös, että Luostarinen varattiin aivan liian aikaisella numerolla.

– Se, että Luostarinen varattiin toisen kierroksen 42. vuorolla oli hieman liikaa minusta. Hän on isoksi pelaajaksi kelvollisen nopea sekä hän on myös suhteellisen taitava, mutta en usko, että hänestä tulee vaikuttavaa pelaajaa NHL:ssä, Pronman tylytti.

Luostarinen pelasi viime kaudella Liigassa 55 ottelua ja summasi niissä kelvolliset kuusi maalia ja 20 tehopistettä. Jos 190-senttisen kiekkolupauksen kehitys jatkuu, on hänelle tiedossa vieläkin isompi rooli ensi kaudella KalPan riveissä.