Iso näytönpaikka! Nuori suomalaispakki NHL-joukkueen matkaan – osallistuu superlupausten turnaukseen

© Kuva: Ilari Isotalo

Vili Saarijärvi kuuluu pelaajistoon, jotka pääsevät antamaan näyttöjä Detroit Red Wingsille.

Nuori suomalaispakki on nimetty NHL-seuran joukkueeseen, joka osallistuu superlupauksista koostuvien joukkueiden turnaukseen. Red Wings julkaisi tuoreen kokoonpanonsa.

Saarijärvi on ainoa joukkueen suomalainen. 22-vuotias pakki teki viime kaudella debyyttinsä AHL:ssä pelaten Grand Rapids Griffinsin matkassa 42 ottelua tehoin 0+11=11. Tulokaspelaajien turnaus on hyvä paikka antaa pelinäyttöjä ensi kautta silmäillen.

Nuori leijonalupaus on Red Wingsin kolmannen kierroksen varaus kesältä 2015. Hänen nykyinen tulokassopimuksensa on voimassa kevääseen 2020 asti. Saarijärvellä ei ole vielä vyöllään yhtään NHL-peliä. Ennen AHL:ää hän ehti kiekkoilla muun muassa ECHL:ssä sekä juniorisarja OHL:ssä.