KHL-seura Helsingin Jokerit tiedotti torstaina verkkosivuillaan pelaavansa tulevalla kaudella kaksi runkosarjaottelua Virossa, Tallinnassa.

Jokerit pelaa vuonna 2015 valmistuneessa ja 5850 katsojaa vetävässä Tondiraba Arenassa. Ensimmäinen kamppailu mitellään perjantaina 26.10 (klo 18:30) , jolloin vastaan asettuu Spartak Moskova. Toinen ottelu pelataan sunnuntaina 28.10 (klo 15:00). Tällöin vastassa on Severstal Tsherepovets.

Jokerit pelaa kaksi runkosarjan kotiotteluistaan Tallinnassa lokakuun lopussa seuran juhliessa samalla 51-vuotissyntymäpäiviään. Punakeltaisten kannattajille kyseessä on todellinen unelmareissu!

– Kannattajat nauttivat suunnattomasti pelimatkoista lähipaikkakunnille ja olemme todella iloisia voidessamme tarjota heille tällaisen elämyksen. Tallinnan peleistä tulee varmasti ikimuistoinen kokemus jokaiselle, kertoi Jokerien toimitusjohtaja Jukka Kohonen.

– Yhteisöllisyytemme ja yhteishenkemme vahvistuu näillä matkoilla, kuten olemme Riian ja Pietarin kanssa saaneet huomata. Nyt pääsemme vieläpä täysin uuteen paikkaan Tallinnaan, jossa Viron jääkiekon kehityksen myötä on paljon kannattajapotentiaalia niin Jokereiden kuin koko KHL:n suuntaan, Kohonen jatkoi.

Otteluiden välipäivänä, lauantaina, Jokerit täyttää 51 vuotta ja luvassa on synttäribileet. Luvassa on muun muassa pelaajatapaamisia ja viralliset juhlistamiset, joiden paikka ja aika ilmoitetaan myöhemmin.

Lippujen myynti käynnistyy maanantaina 9.7 kello 09:00 alkaen. Hinnat ovat 29-59 euroa (+palvelumaksut).