NHL:ssä vielä viisi suomalaista ilman sopimusta – palaako osa Eurooppaan?

© Kuva: Getty Images

NHL:n siirtomarkkinoilla ollaan nähty tänä kesänä useita mielenkiintoisia pelaajasiirtoja, mutta suomalaisittain osalla tulevaisuus on vielä auki.

Juuri tällä hetkellä tilanne on se, että viisi viime kaudella NHL:ssä pelannutta suomalaista on ilman sopimusta ensi kaudeksi. Kokeneista pelaajista Jussi Jokinen ja Kari Lehtonen etsivät uutta työnantajaa, mutta pelaajien nimet eivät ole pyörineet viime aikoina edes siirtohuhuissa.

Nuorempien pelaajien kohdalla puolestaan Juuse Saros on ainakin tiettävästi saamassa palkankorotuksen sekä jatkosopimuksen Nashville Predatorsilta. Seurakaveri Miikka Salomäen tilanne on sen sijaan hieman enemmän auki. Sama tilanne on myös Anaheim Ducksin Kalle Kossilalla, joka pelasi viime kaudella sekä NHL:ssä että AHL:ssä.

NHL:n sopimuksettomat suomalaiset:

Jussi Jokinen, Vancouver Canucks
Miikka Salomäki, Nashville Predators
Kalle Kossila, Anaheim Ducks
Juuse Saros, Nashville Predators
Kari Lehtonen, Dallas Stars

TORILLA TAVATAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️