Chicago Blackhawksin menestyksen kulmakiviin tällä vuosikymmenellä kuulunut kanadalaisvahti Corey Crawford ei vieläkään ole pelikuntoinen. Hän ei ole vieläkään toipunut täysin viime joulukuussa saamastaan aivotärähdyksestä.

The Athletic –verkkojulkaisun Blackhawks-toimittaja Scott Powersin mukaan Crawford ei välttämättä pysty ottamaan osaa harjoitusleirille. Kauden alkaminen lokakuussa ei ole myöskään mitenkään varmaa kanukkiveskarin osalta.

Powersin mukaan edes Blackhawksin lääkärit eivät tiedä, että kuinka nopeasti Crawford saattaisi olla toipunut siihen kuntoon, että hän voi harjoitella ja pelata täysipainoisesti. Tällainen epävarmuus liittyy usein aivotärähdyksistä toipumiseen.

Seura hankki kokeneen Cam Wardin Crawfordin kirittäjäksi kesän aikana, mutta hän ei ole enää maalivahti, josta olisi kannattelemaan menestystä tavoittelevaa joukkuetta. Tämä saattaakin avata odottamattoman näyttöpaikan joukkueen nuoriso-osastolle, johon kuuluvat ruotsalainen Anton Forsberg, amerikkalainen Colin Delia sekä viime kaudella HIFK:n paidassa torjunut Kevin Lankinen.

NHL-seurojen harjoitusleirit alkavat syyskuussa.