Näin ylellinen on Teemu Selänteen myymä 6,9 miljoonan dollarin luksustila – katso video!

© Kuva: Ilari Isotalo
Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Tsekki - Saksa underilla!

Kuten viikko sitten kerroimme, jääkiekkolegenda Teemu Selänne kaupittelee luksuskotiaan. Kaliforniassa, Anaheimin lähettyvillä Coto de Cazassa sijaitsevan kokonaisuuden hintapyyntö on peräti 6,9 miljoonaa dollaria.

Selänteen asumuksen kohdalla puhuminen talosta olisi vahvaa vähättelyä. Kyseessä on maatila, jonka valtavasta pihapiiristä löytyy mm. hevosaitaus ja ratsastusareena, tenniskenttä, kolmeväyläinen golf-kenttä sekä tietysti sauna ja kivistä valmistettu uima-allas vesiputouksineen. Tontin pinta-ala on noin 1,5 hehtaaria, ja itse talolla on kokoa hulppeakot 873 neliömetriä. Vuonna 1994 valmistuneessa päärakennuksessa on mm. viisi makuuhuonetta, seitsemän kylpyhuonetta, baaritiskillä varustettu ”viihdekeskus” sekä huone, josta löytyy biljardipöytä ja flipperi.

Selänne kertoi lauantaina SuomiKiekko-sivustolle syyt lukaalin myymiseen.

– Kaikkea aikansa. Se asunto ajoi tehtävänsä – nyt se on aivan liian iso, kun pojat (Eetu ja Leevi) ovat lähteneet maailmalle. Sitten siellä asuu enää minä, Sirpa (vaimo) ja Veera (tytär), Selänne sanoi.

Selänteen tilan esittelyvideo on nähtävissä tästä linkistä.

– Elämässä ei voisi olla mitään parempaa kuin asuminen ja pelaaminen tällä mahtavalla tilalla, esittelyvideon lopussa sanotaan.

Ei varmasti. Monen kohdalla vaan pikkurahan puute saattaa estää pääsyn nauttimaan tästä ihanuudesta.

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…

Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Tsekki - Saksa underilla!