Jättidiili! Tampa Bay kiinnitti venäläistähtensä pitkäksi aikaa – edessä muhkea tilipäivä

© Kuva: Getty Images

Tampa Bay Lightning on tehnyt peräti kahdeksan vuoden jatkosopimuksen venäläishyökkääjä Nikita Kutsherovin kanssa. Sopimus takaa Kutsheroville keskimäärin 9,5 miljoonan dollarin vuositulot.

Kutsherov on kuulunut viime vuosina NHL:n eturivin tähtiin. Huipputaitava venäläinen oli päättyneellä kaudella Tampan piste-, maali-, ja syöttötilaston kärkimies sekä koko NHL:n mittapuulla sarjan ehdotonta kärkikastia.

– Olen todella kiitollinen allekirjoittaessani tämän jatkosopimuksen, joka pitää minut Tampassa seuraavat kahdeksan kautta. Haluan kiittää Lightning-organisaatiota ja kaikkia faneja tuesta sen jälkeen, kun tästä on tullut kotini.

Kutsherov on Tampan toisen kierroksen varaus vuodelta 2011.